Schrijf je in voor de Groepsaankoop groene stroom en gas

Door minder energie te verbruiken, maar ook door bewust je energiele­verancier te kiezen dring je je maandelijkse energiekosten flink terug. Dankzij Stad Brugge en Provincie West-Vlaanderen kun je ook dit jaar instappen in de groepsaankoop ‘Groene stroom en gas’. Op die manier bied je je samen met anderen op de energiemarkt aan als een grote aantrekkelijke klant. Hoe meer mensen er deelnemen, hoe groter de korting op de energiefactuur. Tegelijkertijd kies je voor groene energie.

Schrijf je voor 9 februari vrijblijvend in voor de groepsaankoop 'Groene stroom en gas'
Via www.west-vlaanderen.be/besparen  kun je tot en met 9 februari 2021 gratis en vrijblijvend inschrijven.  Op woensdag 10 februari 2021 vindt de onlineveiling plaats. Vervolgens ontvang je een e-mail of een brief met een voorstel op maat en een duidelijk overzicht van je besparing. Dan pas beslis je of je ingaat op het aanbod.  Eens je hebt beslist, wordt de administratieve afhandeling van de over­stap voor jou geregeld.

Zonder zorgen stap je over naar groene stroom én een goedkopere factuur: gewoon doen!
Heb je geen internetaansluiting of heb je nog vragen? Bel naar het Energieloket via 050 47 55 13 en maak een af­spraak. We helpen je graag verder.