KlimaatContact komt naar Brugge!

Je bent begaan met het klimaat en wil je engageren? Word klimaatcoach bij KlimaatContact en inspireer anderen om klimaatvriendelijke keuzes te maken! Tijdens een 3 daagse training krijg je een stevige basis over onze methodiek, klimaatpsychologie en het klimaatgesprek. Als afsluiter geef je een mini-workshop aan je medecoaches.

Hierna ga je aan de slag als klimaatcoach! Je begeleidt een groep in een 6-delige workshopreeks en verkent samen met hen hoe ze hun voetafdruk kunnen verkleinen en hierover het gesprek met anderen kunnen aangaan.  

Schrijf je in via klimaatcontact.be/klimaatcoach voor de training op 29-30-31 januari 2021 in De Republiek (centrum Brugge)  en maak samen met KlimaatContact van klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal!

Kriebelt het om klimaatcoach te worden, maar heb je nog vragen of twijfels? We beantwoorden al jouw vragen over de training tot klimaatcoach met veel plezier tijdens een interactieve digitale infosessie op maandag 14 december 2020 van 20u tot 21u. De sessie is helemaal gratis, maar we vragen je wel vooraf even in te schrijven via klimaatcontact.be/webinar

Meer info vind je op www.klimaatcontact.be. Specifieke vragen? Mail naar info@klimaatcontact.be!